Matkaseuraa lappiin haluaisin kovasti Lapin kevääseen laskettelemaan. Jos sulla on reissu tiedossassa nii otathan mut mukaan! Sukupuolella tai iällä ei oo mitään. Kaipaatko kaveria matkalle mutta et löydä ystäväpiiristäsi matkaseuraa? Lue nämä vinkit ja löydä uusi reissukaveri! Vierailija: "Olen eläkkeelä oleva nuorekas paljonkin matkustellut naishenkilö jolla ystävät ovat kadonneet vuosien myötä kuka minnekkin omiin oloihinsa. Oletko matkaseuraa vailla? Apu voi löytyä internetistä.

Matkaseuraa

Matkaseuraa lappiin Etsit samoin ajattelevaa naisseuraa matkalle Joulun aikoihin tai muulloin miten vaan sopisi. Laitappa sinne Okcupidiin hakusanoiksi vaikkapa: Valitettavasti olen käynyt koko Lapin monta kertaa. Voit hakea matkaseuraa kohteesta riippuen vaikkapa Facebookin Espanjan Aurinkorannikon tai Lontoon omista ryhmistä.

Panosta blogiisi, kerro siellä itsestäsi ja omista matkoistasi sekä tietysti matkasuunnitelmistasi. Loukkaava sisältö Sisältää materiaalia, joka on loukkaavaa, herjaavaa, rasistista, matkaseuraa lappiin, uhkailevaa, ahdistelevaa tai muuten kiellettyä Suomen lain nojalla. Haussa mukava nainen matkaseuraksi etelään tai kaupunkilomalle.

Olen. Mies, Nainen. Matkaseuratoive. Nainen / naiset, Mies / miehet. Väliltä 25 - 65 vuotta. Matkakohde. Eurooppa, Aasia, Afrikka, Oseania, Etelä-Amerikka  ‎ · ‎ · ‎ · ‎ Hei, Olen vuotias nuori nainen ja etsin matkaseuraa Lappiin ensi kesäksi.

Matkan pituutta en ole vielä päättänyt, mutta aikavälillä. Moi! Ajattelin lähteä tässä ihan pian, eli pe tai la Lappiin tai Pohjois-Norjaan valokuvaamaan, hengaamaan ja vaeltelemaan. Takaisin.

Etsin matkaseuraa: Ota mukaan Lappiin!!

Moi! Ajattelin lähteä tässä ihan pian, eli pe tai la Lappiin tai Pohjois-Norjaan valokuvaamaan, hengaamaan ja vaeltelemaan. Takaisin.

Vierailija: "Olen eläkkeelä oleva nuorekas paljonkin matkustellut naishenkilö jolla ystävät ovat kadonneet vuosien myötä kuka minnekkin omiin oloihinsa. Olen. Mies, Nainen. Matkaseuratoive. Nainen / naiset, Mies / miehet.

Väliltä 25 - 65 vuotta. Matkakohde. Eurooppa, Aasia, Afrikka, Oseania, Etelä-Amerikka  ‎ · ‎ · ‎ · ‎

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail